Riool ontstoppen

Wij helpen u bij een verstopte riool!

Zit uw riool verstopt? Dan heeft u een vervelend probleem. Het water loopt niet goed weg in de rioolbuizen en komt uiteindelijk in de afvoer terecht, met tot gevolg overstromingen- en stankoverlast.

Keuken Ontstoppen

Een verstopte riool is helaas een veel voorkomend probleem. Het risico op rioolverstopping kan alleen worden beperkt door bijvoorbeeld regelmatig onderhoud. Verstoppingen ontstaan vaak als mensen ongewenste voorwerpen of vet in het toilet gooien. Maar zelfs wanneer u of uw gezinsleden dat niet doen kunt u voor onaangename verassingen komen te staan. 

Voor bedrijven is het risico dat een kanaal wordt geblokkeerd erg groot. Vooral in de horeca zijn verstopte rioleringen eerder regel dan uitzondering. De keukenafvoer is zwaar belast en niet alle gasten zijn even voorzichtig bij het gebruik van het toilet. Tijdens rioolinspecties komen we regelmatig grote resten, karton, glas, plastic en vettige substanties tegen.

Des te langer u wacht met het oplossen des te erger de gevolgen zullen zijn. Behalve een hygiëne probleem doordat het vervuilde water met bijvoorbeeld ontlasting en urine naar boven komt zullen u en uw gasten ook niet blij worden van de geur die wellicht doordringt in ruimtes waar gekookt en gegeten wordt. 

Een kleine verstopping kunt u misschien zelf oplossen, maar voor meer gecompliceerde verstoppingen moet u mogelijk een professionele rioolservice inhuren. Het voordeel van een specialist is dat u erop kunt vertrouwen dat de verstopping snel en voor langere tijd wordt verholpen.

Onder aan de pagina vindt u het contactformulier en Whatsapp Chat waarmee u ons 24/7 kunt bereiken. Wanneer u liever belt dan kan dat via 015 20 24 122. 

Ook bij spoedgevallen staan wij klaar om u zo snel mogelijk te helpen!

Twijfelt u nog? Klanten beoordelen ons met een 4,9 / 5,0. Lees de ervaringen op Google!

Tarievenlijst Rioolservice
Tarieven*
Eerste 30 minuten incl. BTW
Extra 15 minuten incl. BTW
Maandag t/m vrijdag (08.00 uur – 17.00 uur)
€ 110,-
€ 27,-
Avondtarief (17.00 uur – 08.00 uur)
€ 125,-
€ 40,-
Weekend (10.00 uur – 08.00 uur)
€ 155,-
€ 50,-
Tarievenlijst Camera- en rookinspectie
Tarieven*
Eerste 60 minuten incl. BTW
Extra 15 minuten incl. BTW
Maandag t/m vrijdag (08.00 uur – 17.00 uur)
€ 160,-
€ 30,-
Najemer Rioolservice- en loodgietersbedrijf is operationeel in o.a. Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Ypenburg, Rijswijk, Den Haag, Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Wateringen, Zoetermeer, Leidschendam, Leidschenveen, Wassenaar, Voorschoten, Strijp, Naaldwijk, Monster, Honselersdijk en Kwintsheul. Ligt uw woning of bedrijf in of om deze plaatsen dan rekenen wij geen voorrijkosten! Buiten deze servicegebieden helpen wij u graag, maar er geldt een voorrijkost van 75 euro.
Let op, alle (spoed)diensten zullen direct na de dienstverlening per pin of contant moeten worden afgerekend.*   *Vooraf getekende offertes uitgezonderd

CONTACTFORMULIER

24/7 Bereikbaar

SPOEDSERVICE BESCHIKBAAR!

Heeft u een verstopte riool, gaslekkage of ander loodgieterswerk dat gedaan moet worden?

Najemer is dé specialist in rioolontstoppingen en gaslekkages uit uw regio. 

015 20 24 122

info@najemer.com

24/7 Bereikbaar

SPOEDSERVICE BESCHIKBAAR!

CONTACTFORMULIER

015 20 24 122

info@najemer.com